Video

Scoala Gimnaziala Slobozia, Comuna Voinesti, Slobozia, Jud. Iasi, Tel./Fax: 0232.294.981, E-mail: scoalasloboziadeal@yahoo.com, Web: www.scoalaslobozia.ro

Prezentare activitati PROIECT

 

Dragi elevi, părinți,
Școala Gimnazială Slobozia este deosebit de bucuroasă, deoarece prin implicarea dumneavoastră, (a părinților, în special), școala noastră poate deveni un model de educație pentru fiecare elev rrom. Suntem plini de speranță și ne propunem să promovăm atât în țara noastră, cât și în tările partenere Proiectului European READING (Proiect KA 229 Erasmus +) șansa la o educație actuală a oricărui copil din Scoala Slobozia.
Cu bucurie vă invităm la un scurt filmuleț de prezentare al Proiectului!
Multumiri,
Samoilă Irina
Prof. clasa I, Școala Primară Slobozia

Proiectul Erasmus + 2019 - 2021 - READING
Școala Gimnazială Slobozia, Iași anunță parteneriatul de dezvoltare a competențelor lingvistice în urma aprobării grantului de peste 85.000 €. Partenerii noștri în Proiectul Erasmus + 2019-2021-READING sunt finanțați de către Agenția Națională Română.
Mulțumim pentru sprijin, dragi părinți!
Responsabil Proiect Reading,
Prof. Samoilă Elena-Irina

’’ȘCOALA SLOBOZIA SĂRBĂTOREȘTE FRANCOFONIA’’

În fiecare an, la 20 martie, 75 de țări membre ale Organizației Internaționale a Francofoniei celebrează ”Ziua Internațională a Francofoniei” prin diverse manifestări culturale, evenimentul apărând, pentru prima oară, în anul 1998.
Și în unitatea noastră de învățământ, în preajma acestei sărbători, elevii, alături de cadrele didactice, organizează ’’Săptămâna limbii franceze și a francofoniei’’,prin care aceștia își manifestă interesul și deschiderea către universul cultural francofon, dar și către oportunitățile pe care acesta le oferă.

Învățarea limbii franceze și asimilarea cunoștințelor de civilizație franceză nu înseamnă doar un obiect de studiu în plus, ci mai degrabă o conștientizare a valorilor interculturale, a posibilităților care li se deschid în viitor elevilor, dar și pătrunderea treptată într-un tărâm încărcat de tradiții, cultură și istorie.