Școala pentru valori autentice - Sănătate și mișcare

Scoala Gimnaziala Slobozia, Comuna Voinesti, Slobozia, Jud. Iasi, Tel./Fax: 0232.294.981, E-mail: scoalasloboziadeal@yahoo.com, Web: www.scoalaslobozia.ro

Școala pentru valori autentice - Sănătate și mișcare

Machetaimaginicompletare sc valori 2018Valoarea propusă în cadrul proiectului ”Școala pentru valori autentice” sub egida căreia s-au desfășurat activitățile din luna noiembrie a fost ”Sănătate și mișcare”.
357de elevi ai școlii noastre coordonați de 27 de cadre didactice au fost implicați în 14 activități care au promovat principiile unei vieți echilibrate, elevii însușindu-și astfel cunoștințele și abilitățile necesare, care vor sta la baza formării unui stil de viață sănătos în care o nutriție corectă îmbinată cu sportul și mișcarea vor crea viitori adulți sănătoși și fericiți.


Întrucât copiii de azi reprezintă adulții de mâine considerăm că baza construită devreme și temeinic va fi cea care va sta la temelia unei societăți mai bune, mai conștiente din punct de vedere al importanței ecologizării, a nutriției și sportului - acest trio care stă martor la constituirea generației copiilor noștri.
Toate activitățile desfășurate în cadrul proiectului se regăsesc în fereastra dedicată acestuia.

Machetaimaginicompletare sc valori 2018