Ianuarie 2020

Scoala Gimnaziala Slobozia, Comuna Voinesti, Slobozia, Jud. Iasi, Tel./Fax: 0232.294.981, E-mail: scoalasloboziadeal@yahoo.com, Web: www.scoalaslobozia.ro

"Moş Crăciun, îţi mai aminteşti de mine?"

1579190419196blob"Şcoala pentru valori autentice"-SOLIDARITATE
"Moş Crăciun, îţi mai aminteşti de mine?"
Solidaritatea este ceva ce se învaţă din experienţe, ea nu poate fi inoculată copiilor altfel. Un foarte bun exemplu de solidaritate ni-l dau nouă, cadrelor didactice, dar şi elevilor şi părinţilor în fiecare an, voluntarii campaniilor organizate de Evenimentul regional al Moldovei, coordonate cu multă dăruire de doamna Maura Anghel. Vremea cenuşie de decembrie a fost alungată de aceşti oameni frumoşi dar şi veselia celor mici şi de vocile lor care au dat viaţă colindelor, în semn de mulţumire. Plecăciuni în faţa acestor inimi frumoase!

Citește mai departe...

"Cercul solidarităţii"

thumbnail 3"Şcoala pentru valori autentice"- SOLIDARITATE
"Cercul solidarităţii"
"Cercul solidarității", activitate realizata de elevii clasei a a 5a B, coordonați de dna diriginta Andrieș Roxana. Condiția necesara pentru ca fiecare elev sa pășească în cercul solidarității a fost un mesaj , un cadou simbolic și o îmbrățișare către un coleg😊

Citește mai departe...

"Din inimi pentru inimi"

thumbnail 1"Şcoala pentru valori autentice"- SOLIDARITATE
"Din inimi pentru inimi"
Elevii clasei a 5a au făcut o surpriza colegilor mai mari și profesorilor decorand bradutul scolii cu ornamente handmade.
Prof. Crivoi Andreea
Prof. Crivoi Maria
#spiridusi

Citește mai departe...

"O ghetuţă pentru fiecare"

thumbnail 2"Şcoala pentru valori autentice"- SOLIDARITATE
"O ghetuţă pentru fiecare"
Oamenii cu inima mare de la Dragoste desculță dădeau zvon în țară și căutau școli unde sunt copiii care ar avea nevoie de ghetuțe.
Am îndrăznit și le-am scris. Știam că suntem multișori, dar nu știam ce îngerași puternici avea echipa. Ei mi-au răspuns hotărât: "O să se poată!". Ei au crezut! Noi am visat!
Și așa povestea noastră a ajuns la Raluca Mihaela - omul care a mobilizat mai mulți spiriduși. Au sortat și etichetat 70 de pachete pline de minunății și jucării, ghetuțe și bucurii. Au dăruit. Cu drag și omenie.
Sclipirea din ochișorii lor vorbește mai mult decât aș ști eu să o fac.
Noi, învățătorii de la Vale :) mulțumim fiecărui om cu suflet bun care a creat magie și bucurie astăzi la școală.
Moș Crăciun există! Și el e iubirea pentru cel de lângă tine! Slavă Domnului pentru toate!

Prof. Înv. primar,
Hobinca Laura

Citește mai departe...

"Şi eu colind"

thumbnail "Şcoala pentru valori autentice"-SOLIDARITATE

"Şi eu colind"
Cine poate vesti cu cea mai multă bucurie şi cu sufletul cel mai pur Naşterea Domnului decât inimile mici?Ce gazde nu s-ar simţi onorate şi nu şi-ar deschide larg uşile la aşa colindători destoinici şi voioşi? Elevii clasei pregătitoare ai Şcolii Gimnaziale Slobozia au fot îndeajuns de curajoşi să colinde casa fiecărui coleg din clasă, chiar dacă asta a însemnat să parcurgă destui kilometri pe o vreme cenuşie. Ariliple le-au fost şi mai măiestoase ştiind că doamna învăţătoare cu a ei chitară magică le-a fost alaturi. Şi....ca drumurile să le fie desluşite şi demersul bine primit , domnul mediator şcolar a fost aproape să-i ghideze şi să li se alăture in colind.
Înv. Ciobanu Oana

Citește mai departe...