Activitati

Scoala Gimnaziala Slobozia, Comuna Voinesti, Slobozia, Jud. Iasi, Tel./Fax: 0232.294.981, E-mail: scoalasloboziadeal@yahoo.com, Web: www.scoalaslobozia.ro

Parteneriat "Prietenia-darul cel mai frumos"

thumbnail 1Clasa pregatitoare de la Scoala Slobozia, coordonata de inv.Ciobanu Oana-Roxana a fost invitata de clasa pregatitoare, coordonata de inv. Morarasu Florica la o mica sezatoare. Toti elevii au lucrat impreuna planse cu braduti, au colindat si au au fost serviti cu pizza, sponsorizata de cativa parinti. La plecare, copiii au primit daruri, precum: imbracaminte, incaltaminte, jucarii si dulciuri. Tuturor copiiilor le-a facut placerea de a-si face mai multi prieteni. Cu mult drag suntem asteptati pentru inca o vizita.

Citește mai departe...

La mijloc de toamnă

thumbnail 2La mijloc de toamnă, de la mic la mare, învățătorii și învățăceii de la școala Primară Slobozia, alături de domnul profesor de educație fizică, au mutat cadrul didactic în pădurea din proximitate școlii. De comun acord, au considerat că explorarea spațiului din localitatea lor, aduce plus valoare în formarea viitorilor adulți.

Citește mai departe...

In vacanță, la țară

71679381 2509445392672594 901652620572098560 oElevi ai școlilor Slobozia si Voinești au participat sambata, 5 octombrie 2019, la o activitate de pictat pe cauciucuri, desfășurată în cadrul proiectului judetean"In vacanță, la țară " de la Scoala "Aron Voda", Aroneanu. Multumim gazdelor pentru primire!

Citește mai departe...

Ziua Educației

71291333 2508700902747043 253203685197217792 o"A venit toamna...acopera-mi inima cu ceva..."
Privind copiii si rezultatele muncii lor, inimile noastre s-au acoperit de frumos astăzi, 4 octombrie 2019. Inspirați de frumusețea peisajelor ce înconjoară scoala noastră, elevii si profesorii de la Scoala Slobozia Deal au celebrat Ziua Educației îmbinând într-un mod placut si practic educația ecologică și arta cu literatura. Rezultatul? Unul minunat!
Multumim tuturor celor implicati pentru minunatele activități!

Citește mai departe...

Activitate cu ocazia Zilei Curățeniei

20190927 081916Cu ocazia Zilei Curățeniei, elevii clasei a VI a A au realizat o activitate de informare și actualizare a cunoștințelor in ceea ce privește importanța curățeniei atât pentru mediu cat si pentru viața noastră. Dintre activitățile realizate amintim: colaj al regulilor de igienă și curatenie , importanța voluntariatului- eseu,machete cu dispozitive de reciclare, discuții și dezbateri pe aceasta temă. Menționăm că activitatea aceasta completează șirul activităților realizate atât de școală cat si de comunitate de voluntariat in adunarea deșeurilor si de promovare a unui comportament civilizat .

Citește mai departe...

”Educația ne unește”

1 640x480În Școala Gimnazială Slobozia a avut loc dezbaterea viziunii propusă de Ministerul Educației Naționale ”Educația ne unește”.
Cadrele didactice participante și-au exprimat puncte de vedere atât pozitive cât și mai puțin favorabile față de acest proiect și au propus recomandări de implementare.
Un punct forte al acestei dezbateri a fost că s-au demolat unele mituri în legătură cu imposibilitatea schimbării sistemului de învățământ, în anumite privințe.

Citește mai departe...

Activitate de Ziua Europei

2 640x480În fiecare an, de Ziua Europei, sărbătorim pacea si unitatea în Europa. Este o ocazie de a colabora si de a marca acest eveniment important într-un mod personal, la nivelul de înțelegere al elevilor noștri, pentru ca si noi suntem "uniți în diversitate".
Participanți: elevi ai claselor a VI -a A, B, C, coordonați de prof. Crivoi Andreea, prof. Dascălu Aurica si prof. Crivoi Maria.
Data: 9 mai 2019

Citește mai departe...

"Sclipiri de primavara"

1În dorința de a încerca ceva nou si de a stimula creativitatea elevilor noștri prin noi mijloace, am lansat la nivelul gimnaziului un concurs de fotografie. Datorita faptului ca împrejurimile școlii noastre sunt adevarate oaze de natură, tema concursului a fost minunata primăvară. În urma jurizarii s-au acordat doua premii întâi, trei premii 2, trei premii 3, trei mențiuni si un premiu special.
Felicitări participanților! Au dat dovada de multă creativitate si talent!
Coordonator activitate: prof. Crivoi Andreea

Citește mai departe...