Activitati

Scoala Gimnaziala Slobozia, Comuna Voinesti, Slobozia, Jud. Iasi, Tel./Fax: 0232.294.981, E-mail: scoalasloboziadeal@yahoo.com, Web: www.scoalaslobozia.ro

Mesaj

p1Dragi elevi, stimați părinți,
Vă anunțăm că începând de luni, 14 septembrie, Școala Gimnazială Slobozia și structurile aferente, Școala Primară Slobozia și Școala Primară Schitu Stavnic sunt gata să vă primească în condiții de siguranță. În contextul pandemiei de coronavirus, vă informăm cu privire la următoarele aspecte:
- deschiderea anului școlar 2020-2021 va avea loc luni, ora 9.00, fără organizarea de festivități care să presupună nerespectarea regulilor impuse de situația actuală;
- accesul în unitate se face doar cu mască de protecție și doar după dezinfectarea mâinilor;
- este obligatorie respectarea marcajelor și a sensurilor de mers, semnalizate prin săgeți;
- este obligatorie păstrarea distanței dintre elevi și evitarea contactului fizic apropiat;
- atât intrarea cât și ieșirea se vor face pe uși diferite, semnalizate corespunzător;
- vă recomandăm să citiți cu atenție toate informațiile importante de pe afișe și să încercați să respectați cu strictețe toate regulile impuse pentru desfășurarea activităților în condiții de siguranță.
De asemenea, vă informăm că toate spațiile au fost igienizate, dezinfectate și pregătite pentru începerea cursurilor.
Vă dorim un an școlar ușor, cu multe reușite și mai ales cu multă sănătate!

Citește mai departe...

Parteneriat "Prietenia-darul cel mai frumos"

thumbnail 1Clasa pregatitoare de la Scoala Slobozia, coordonata de inv.Ciobanu Oana-Roxana a fost invitata de clasa pregatitoare, coordonata de inv. Morarasu Florica la o mica sezatoare. Toti elevii au lucrat impreuna planse cu braduti, au colindat si au au fost serviti cu pizza, sponsorizata de cativa parinti. La plecare, copiii au primit daruri, precum: imbracaminte, incaltaminte, jucarii si dulciuri. Tuturor copiiilor le-a facut placerea de a-si face mai multi prieteni. Cu mult drag suntem asteptati pentru inca o vizita.

Citește mai departe...

La mijloc de toamnă

thumbnail 2La mijloc de toamnă, de la mic la mare, învățătorii și învățăceii de la școala Primară Slobozia, alături de domnul profesor de educație fizică, au mutat cadrul didactic în pădurea din proximitate școlii. De comun acord, au considerat că explorarea spațiului din localitatea lor, aduce plus valoare în formarea viitorilor adulți.

Citește mai departe...

In vacanță, la țară

71679381 2509445392672594 901652620572098560 oElevi ai școlilor Slobozia si Voinești au participat sambata, 5 octombrie 2019, la o activitate de pictat pe cauciucuri, desfășurată în cadrul proiectului judetean"In vacanță, la țară " de la Scoala "Aron Voda", Aroneanu. Multumim gazdelor pentru primire!

Citește mai departe...

Ziua Educației

71291333 2508700902747043 253203685197217792 o"A venit toamna...acopera-mi inima cu ceva..."
Privind copiii si rezultatele muncii lor, inimile noastre s-au acoperit de frumos astăzi, 4 octombrie 2019. Inspirați de frumusețea peisajelor ce înconjoară scoala noastră, elevii si profesorii de la Scoala Slobozia Deal au celebrat Ziua Educației îmbinând într-un mod placut si practic educația ecologică și arta cu literatura. Rezultatul? Unul minunat!
Multumim tuturor celor implicati pentru minunatele activități!

Citește mai departe...