Erasmus

Scoala Gimnaziala Slobozia, Comuna Voinesti, Slobozia, Jud. Iasi, Tel./Fax: 0232.294.981, E-mail: scoalasloboziadeal@yahoo.com, Web: www.scoalaslobozia.ro

Prezentare

Dragi elevi, părinți,
Școala Gimnazială Slobozia este deosebit de bucuroasă, deoarece prin implicarea dumneavoastră, (a părinților, în special), școala noastră poate deveni un model de educație pentru fiecare elev rrom. Suntem plini de speranță și ne propunem să promovăm atât în țara noastră, cât și în tările partenere Proiectului European READING (Proiect KA 229 Erasmus +) șansa la o educație actuală a oricărui copil din Scoala Slobozia.

Cu bucurie vă invităm la un scurt filmuleț de prezentare al Proiectului!
Multumiri,
Samoilă Irina
Prof. clasa I, Școala Primară Slobozia 

Proiectul Erasmus + 2019 - 2021 - READING

Școala Gimnazială Slobozia, Iași anunță parteneriatul de dezvoltare a competențelor lingvistice în urma aprobării grantului de peste 85.000 €. Partenerii noștri în Proiectul Erasmus + 2019-2021-READING sunt finanțați de către Agenția Națională Română.
Mulțumim pentru sprijin, dragi părinți!
Responsabil Proiect Reading,
Prof. Samoilă Elena-Irina

Proiect Erasmus

”În perioada 22-28 aprilie 2018 a avut loc cea de a doua mobilitate a unui cadru didactic din Școala Gimnazială Slobozia, organizată în cadrul proiectului Erasmus+ ”CREDEM”. Proiectul este implementat de ISJ Iași în perioada 2017-2018. Mobilitatea a avut loc în Islanda și a vizat îmbunătățirea competențelor manageriale”.

Diseminare-flux 4 Islandaf.pptx