Comunicate de presă

Scoala Gimnaziala Slobozia, Comuna Voinesti, Slobozia, Jud. Iasi, Tel./Fax: 0232.294.981, E-mail: scoalasloboziadeal@yahoo.com, Web: www.scoalaslobozia.ro

Curs organizat în cadrul proiectului MIȘTO AVILEAN

Untitled 10În perioada 9-11 ianuarie 2020, dna prof. Hoarță Mihaela Iuliana a participat la București la un schimb de experiență și a învățat să spună „Mișto Avilean” (Bun venit! în limba romani) copiilor de etnie romă, în cadrul unui curs oferit de Fundația Terre des hommes. Acesta a avut ca scop prevenirea eventualelor dificultăți întâmpinate în școlarizarea și integrarea școlară a elevilor de etnie romă.
Cursul a fost organizat în cadrul proiectului MIȘTO AVILEAN, finanțat prin Programul Drepturi, Egalitate și Cetățenie (2014-2020) al Uniunii Europene, prin contractul 809784, și implementat de către Fundația Terre des hommes România în parteneriat cu: Fundația Terre des hommes Ungaria, Fundacion Secretariado Gitano din Spania și AFEJI din Franța.

Citește mai departe...

Comunicat de presă - Erasmus Grecia

erasmus1În perioada 30 octombrie –3 noiembrie 2017 o delegație formată din 4 profesori și domnul inspector școlar, profesor Constantin Corneliu Ilie, coordonator, a participat în Grecia la cursul ”Intercultural Competences”, organizat de IDEC S.A, în Piraeus, Grecia., în cadrul proiectului Erasmus +, ”Consorțiu regional pentru educație de calitate în medii defavorizate, (CREDEM), 2017-1-RO01-K101-036840” .

Citește mai departe...

Comunicat de presă - Workshop cu ocazia zilelor Erasmus +

wshop1În data de 12.10.2017 la Școala gimnazială Slobozia s-a desfășurat un workshop cu ocazia zilelor Erasmus +. La această activitate au participat cadre didactice din 5 școli gimnaziale care nu au beneficiat de proiecte : Școala gimnazială Miroslava " Col . C-tin Langa", Școala gimnazială " Ioanid Romanescu" Voinești, Școala gimnazială Horlești , Școala gimnazială Domnița și Școala gimnazială Gârbeşti.

Citește mai departe...